Om MadamCake

HVEM ER MADAMCAKE


Jeg hedder Patty Johansen og er født og opvokset i Thailand, Jeg er nu Dansk gift og har boet i Danmark i mange år, da jeg først kom til Danmark blev jeg overrasket over udvalget af fantastiske Danske råvare, alt lige fra skønne frugter til mejeriprudukter af en kvalitet man sjældent ser i Thailand.


Jeg har altid elsket at lave mad og bage, men efter jeg kom hertil er det særligt kager og desserter jeg har fundet en passion for, Jeg har altid elsket at holde mig beskæftiget og har altid været kreativ. Kager er den perfekte udtryksform for mig. 


Der er ikke noget bedre for mig end at hjælpe en brud med at finde og skabe den perfekte bryllupskage, og jeg elsker tilbagemeldingerne jeg får for mine kager.
PICK AND DROP SERVICE


Kagerne bliver kun lavet af mig, alt er håndlavet i mit eget køkken og jeg går ikke på kompromis med kvalitet og servise.

Når du bestiller en eller flere kager fra mig kan du vælge at få dem leveret eller selv komme og afhente, priser for levering afhænger selvfølglig af afstand og om du ønsker at bruge mine kagefade og andet. Men der er ingen overraskelser du kender prisen før du bestiller.